Book

Brain balance - Charlotte Labee

We ontdekken en leren steeds meer over het brein. Hoewel het ongrijpbaar lijkt, krijgen we er toch steeds meer grip op. Immers met de kennis van nu leren we steeds beter begrijpen hoe we onszelf kunnen veranderen en verbeteren. En dat begint met de juiste balans in ons brein. Een balans die we benaderen door ons brein te voeden met goed voedsel, beweging en rust. Waarbij je voorkomt dat de balans verstoord wordt door negatieve factoren, zoals stress, verkeerd voedsel, verkeerde sociale contacten, een baan die niet leuk is. Door de juiste balans te creëren val je niet meer terug in oude patronen die je niet meer dienen.
Het boek Brain Balance is voor iedereen die wil groeien, zich verder wil ontwikkelen en meer uit het leven wil halen.
Waarom Brain Balance?
We sturen alles vanuit ons brein aan. Met de juiste breinkennis en mindset kun jij jouw gelukkigste en gezondste leven leiden.
Dankzij de wetenschap ontdekken en leren we steeds meer over de werking van ons brein. Hoewel deze ontdekkingsreis nog oneindig lijkt, is er inmiddels al veel kennis over hoe we ons brein kunnen aansturen op verandering en verbetering. Het draait allemaal om het bereiken van de juiste balans in je hersenen, door onder andere goede voeding, beweging en rust. Zo voorkom je negatieve stress en terugval in oude patronen die je belemmeren.
Om dit te realiseren heb ik het Golden Growth Model ontwikkeld. Dit praktische model helpt je in 6 stappen en 60 dagen structureel te veranderen. Zonder terug te vallen in oude gewoonten. In mijn boek help ik je het model te doorlopen, zodat jij jouw dromen en doelen kunt realiseren!
Naast de 6 stappen deel ik in dit boek ook kennis over brainfood, de juiste voeding voor je hersenen. Met daarbij handige en lekkere recepten, een weekschema waarin vermeld staat wat de beste voeding is voor je hersenen. Jij als lezer krijgt exclusief toegang tot het brain balance platform waar je meer kennis, informatie en recepten zult vinden.
Mijn belofte aan jou:
Als je dit boek leest en het Golden Growth model gaat toepassen:
• word je iedere ochtend energiek wakker en heb je zin in de dag
• ontdek je wat je levensdoel is
• ga je jouw dromen leven
• zal je stressniveau dalen
• stijgt je productiviteit
• worden je zorgen minder
• krijg je helderheid over je eigen innerlijke processen
Kortom, je krijgt balans met alles in je leven, zowel privé als zakelijk.
Ja, ik weet het, dat is niet niks, maar zo werkt het wel. Als je het model helemaal integreert in je lifestyle, dan bereik je dit alles. Niet voor eventjes, maar voor altijd. En daar help ik je graag bij.

Other people also read

The Obstacle Is the Way - Ryan Holiday
Its many fans include a former governor and movie star (Arnold Schwarzenegger), a hip hop icon (LL Cool J), an Irish tennis pro (James McGee), an N
HOW TO CHANGE YOUR MIND: THE NEW SCIENCE OF PSYCHEDELICS - MICHAEL POLLAN
How to Change Your Mind: What the New Science of Psychedelics Teaches Us About Consciousness, Dying, Addiction, Depression, and Transcendence.
My morning routine - Benjamin Spall & Michael Xander
Marie Kondo performs a quick tidying ritual to quiet her mind before leaving the house.

STAY IN TOUCH FOR EXCLUSIVE CONTENT

       

LET US INSPIRE YOU WITH SOME EXCLUSIVE TRAININGS FROM OUR DATABASE FROM 300+ MASTERS ON EARTH

DOWNLOAD THE APP NOW