DREAM EVENT

Droom events scholen

Ons motto? Iedereen heeft recht op een droomleven. En als het aan ons ligt, hoe eerder, hoe beter. Daarom ligt ons hart in het bijzonder bij de jongeren. Vanuit Hunt Your Dream inspireren wij jullie studenten dan ook om hun dromen na te jagen.

Hoe ziet een droomevent eruit? Onze droomcoaches gaan met de studenten in gesprek en helpen ze bij het ontdekken van hun droom. Wanneer ze hun droom weten, spuiten de studenten hun droom op het grootste dromendoek ter wereld. Onze graffitiartiest verleent ondersteuning.

Een droom najagen kost tijd en visie. Daarom ontvangen de jongeren na afloop een gratis jaarabonnement op de app Hunt Your Dream (t.w.v. € 39,95). Met behulp van deze app kunnen zij nog een jaar lang aan de slag met de realisatie van hun droom.

Programma

Hunt Your Dream heeft een gedetailleerd draaiboek waarmee de organisatie van het event een fluitje van een cent is. Het droomevent bevat de nodige droomtools waarmee de student(e) kan blijven werken aan zijn/haar droom (ook na het event).

In samenspraak met jullie school bepalen wij de locatie van het event (meestal ergens in de buitenruimte). Als het aan ons ligt, zijn alle studenten welkom op het droomevent. Uiteraard gedurende de beschikbare pauzetijden, tussenuren etc. Kortom: het event is voor iedereen toegankelijk en er hoeven geen lesblokken en leslocaties voor gereserveerd te worden.

Alle materialen m.b.t. het event worden door ons meegenomen, waaronder: 2 professionele tenten (totaal 36 m2), generatoren voor elektriciteit, beamer, statafels, verlichting, muziek, schildersdoek, spuitbussen, reclamemateriaal en versnaperingen (indien toegestaan).

Wij zijn er klaar voor!

DREAM COACHES

De toekomst van scholieren gaat ons aan het hart. En waar we een zinvolle bijdrage kunnen leveren, doen we dat graag. Tijdens het event bestaat onze vaste crew uit 3 - 4 droomcoaches die het heerlijk vinden om met jongeren over hun dromen te sparren. Meer hierover staat op onze About Us page

Voor meer info over beschikbare data & tarieven kun je rechtstreeks contact opnemen met Menco Erenst, via: m.erenst@huntyourdream.com of 06-43902142.