Hoe koop ik een maandelijks abonnement?

Maandelijkse abonnementen kunnen worden gekocht via Apple iTunes.

Een maandelijks abonnement kopen via iTunes (iOS) kan als volgt:

 

1. Begin jouw gratis proefperiode via je Hunt Your Dream app door op een premium functie te tikken en de instructies op de pagina te volgen.

2. Zodra de gratis proefperiode actief is, moet je terug gaan naar jouw Hunt Your Dream app.

3. Annuleer vervolgens jouw gratis proefperiode om te voorkomen dat deze aan het einde van de proeftijd automatisch wordt omgezet in een jaarabonnement. Tik je op de 3 bolletjes in de rechterbovenhoek van het startscherm en selecteer de optie "Instellingen". Tik in "Instellingen" op "Abonnement beheren".

4. Je wordt nu doorgestuurd naar de iTunes-accountinstellingen van jouw telefoon. Zodra je daar bent, zou je het abonnement Hunt Your Dream moeten zien met een optie om te annuleren. Als je problemen ondervindt bij het annuleren of vinden van het abonnement in de instellingen, kun je het volgende artikel raadplegen.

 

5. Zodra jouw proefperiode is afgelopen (na 14 dagen), wordt de premium-inhoud van Hunt Your Dream vergrendeld. Door op een premium functie te tikken, verschijnt er een pagina met abonnement opties. Klik op dit scherm de maandelijkse abonnement optie aan. Betaling gaat automatisch via iTunes.

6. Gefeliciteerd! Je kan nu gebruik maken van de volledige Hunt Your Dream app. Een maandelijks abonnement is ook maandelijks opzegbaar. Als de app bevalt, raden wij aan om een jaar abonnement aan te schaffen. Dit abonnement is aanzienlijk goedkoper per maand.