Hoe annuleer ik de proefperiode van Hunt your dream?

Nadat je een gratis proefversie van Hunt Your Dream via iTunes hebt geactiveerd, moet je deze vóór het einde van de proefperiode annuleren om te voorkomen dat het jaarabonnement in rekening wordt gebracht.

Let op: Hunt Your Dream kan een gratis proefperiode niet namens jouw annuleren.

  1. Je kunt annuleren via de iTunes-accountinstellingen op jouw iPhone of in desktop iTunes op een computer. Lees deze instructies voor het annuleren via de instellingen van je mobiele apparaat:

  2. Ga op jouw iPhone naar Instellingen

  3. Scroll naar beneden en selecteer "iTunes & App Store"

  4. Tik op jouw Apple ID die verschijnt boven op uw scherm.

  5. Tik in de opkomende popup op "Apple ID bekijken" en log in als daarom wordt gevraagd.

  6. Dit brengt je naar de pagina Accountinstellingen, waar je kunt scrollen naar de optie "Abonnementen". Tik op "Abonnementen" en selecteer de gratis proefversie van Hunt Your Dream uit jouw lijst met abonnementen.

 

Als Hunt Your Dream er niet tussen staat, gebruik je de gratis versie van Hunt Your Dream en heb je geen proefabonnement geactiveerd.

 

 7. Als je de knop "Abonnement annuleren" niet ziet, betekent dit dat jouw abonnement al is geannuleerd. Zodra de gratis proefperiode is geannuleerd, zie je de knop 'Annuleren' niet meer. In plaats daarvan zie je een "Verloopt op [datum]" in de abonnement beschrijving in de sectie “je abonnement” op die pagina, met verlengingsopties daaronder.


 

Als je hier problemen mee ondervindt, kun je dit ondersteuningsartikel van Apple lezen voor meer informatie over het beheren van een abonnement.

 

Als er kosten in rekening zijn gebracht voor een abonnement en je Hunt Your Dream niet meer wilt gebruiken, kun je Apple om terugbetaling vragen. Houd er rekening mee dat je rechtstreeks met Apple moet werken, omdat Hunt Your Dream niet in staat is om in-app aankopen te beheren of namens hen terugbetalingen aan te bieden. Je kan rechtstreeks contact opnemen met de klantenondersteuning van iTunes via deze link.