hoe verwijder ik mijn account?

Als je niet langer geïnteresseerd bent in Hunt Your Dream, dien je hier een "account verwijderen" verzoek in en vermeld je het e-mailadres van het account dat je uit ons systeem wilt laten verwijderen.

 

Wanneer een Hunt Your Dream account wordt verwijderd, worden de aan het account gekoppelde gegevens geanonimiseerd en worden alle persoonlijke gegevens uit Hunt Your Dream verwijderd.

 

Houd er rekening mee dat het verwijderen van een account permanent is en niet kan worden teruggedraaid. Wanneer een account wordt verwijderd, wordt alle opgeslagen progressie verwijderd.

Een account verwijderen is alleen nodig als je helemaal geen contact meer wilt met Hunt Your Dream. Om jouw premium subscriptie uit te zetten, kan je ook via iTunes jouw abonnement annuleren. Lees hier meer over hoe jij jouw abonnement kan stopzetten.