iTunes heeft een bedrag afgeschreven en ik wil geld terug.

Als er kosten in rekening zijn gebracht voor Hunt Your Dream door Apple iTunes na aankoop van een abonnement op een iPhone en je wilt een terugbetaling, moet je rechtstreeks contact opnemen met Apple, omdat zij ons niet de mogelijkheid bieden om terugbetalingen te verwerken. Alleen Apple kan terugbetalingen verwerken voor aankopen die zijn gedaan via een Apple iTunes-account.

Je kunt een terugbetaling van Apple aanvragen door hier te klikken. Vervolgens klik je op het knopje “abonnementen en aankopen” en vervolgens op “een terugbetaling aanvragen”.

 

We raden je ook aan jouw abonnement te annuleren om te voorkomen dat de volgende subscriptie periode opnieuw in rekening wordt gebracht. Om dit te doen, moet je automatisch verlengen uitschakelen in de iTunes-accountinstellingen van je iPhone. Hunt Your Dream is niet in staat om het automatisch verlengen van jouw abonnement voor jou uit te zetten, maar de stappen zijn eenvoudig en je kunt het simpel en snel via jouw apparaat doen. Lees hier om te zien hoe.