Wat gebeurt er met mijn hunt your dream als ik een nieuw apparaat koop?

Hunt Your Dream slaat de voortgang van jouw account automatisch op. Dit betekent dat jouw voortgang wordt bewaard op onze server. Dit betekent dus dat jij ook bij jouw data kan op een ander apparaat. Hunt Your Dream is niet apparaat maar account gebonden. Ook jouw Hunt Your Dream abonnement is gelinkt aan je account.

Afbeeldingen worden client-side opgeslagen. Dit betekent dat jouw afbeelding apparaat gebonden zijn. De uitzondering hierop is de affirmatie. Je zult dus helaas wel jouw dagboek foto's en jouw moodboard foto's overnieuw moeten plaatsen. 

Wij ondersteunen momenteel alleen iOS, dus helaas kunnen wij jouw voortgang niet over zetten naar een android apparaat.