hoe werkt een gratis proefperiode via itunes?

Wanneer Hunt Your Dream wordt gedownload op een iOS apparaat, momenteel alleen iphone, hebben gebruikers de mogelijkheid om de premium versie van de app 14 dagen gratis te proberen.

Deze proefperiode werkt via iTunes, dit betekent dat Apple verantwoordelijk is voor de activatie, annulering en eventuele kosten van de proefperiode.
Hieronder is meer uitleg over hoe de gratis proefperiode werkt.

1. Maak een account aan: Voordat het ‘begin gratis proefperiode’ scherm in beeld komt, moet je eerst een account aanmaken.

2. Start gratis proefperiode: Kort na het aanmelden bij Hunt Your Dream, krijg je een scherm in beeld waarin je wordt uitgenodigd Hunt Your Dream premium 14 dagen gratis te proberen. Een premium subscriptie verleent jou ongelimiteerd toegang tot Hunt Your Dream en is jouw ultieme tool om je dromen te realiseren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


3. Als je geen gratis proefperiode wilt: Als je geen gratis proefperiode wilt, kan je op de ‘X’ klikken links bovenin het scherm. Door op de ‘X’ te klikken zul je het ‘begin gratis proefperiode’ scherm verlaten. Je belandt vervolgens op het home scherm in de app, waarna je de gratis content van Hunt Your Dream kunt ontdekken. Content exclusief voor premium gebruikers zal niet beschikbaar zijn. Door te klikken op een premium-only functie binnen de app, zal het ‘begin gratis proefperiode’ scherm weer verschijnen.

4. Bekijk de gebruikersvoorwaarden: Als je besluit om een gratis proefperiode te proberen, klik je simpelweg op de ‘probeer 14 dagen gratis’ knop in het ‘begin gratis proefperiode’ scherm. Je krijgt vervolgens een scherm te zien met een uitleg van de gebruiksvoorwaarden. De gratis proefperiode zal 14 dagen actief zijn. Na deze 14 dagen schrijft Hunt Your Dream automatisch de volledige prijs van een jaarabonnement af. Annuleer de gratis proefperiode minstens 24 uur voordat hij eindigt om afschrijvingen vanuit iTunes te voorkomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


5. Bevestig abonnement: Zodra je op doorgaan klikt, zie je een laatste scherm waarin je wordt gevraagd jouw abonnement te bevestigen je zult hier je Apple ID moeten gebruiken, met instructies om het abonnement minstens 24 uur voor het einde van de gratis proefperiode te eindigen als je niet wilt dat de proefperiode automatisch wordt omgezet in een jaar abonnement.
 

6. Begin jouw gratis proefperiode: Gefeliciteerd! Je hebt nu 14 dagen ongelimiteerd toegang tot Hunt Your Dream. We hebben moodboards, jouw persoonlijke dagboek en een serie aan vragen om jou te helpen met het realiseren van je droom. Go Hunt Your Dream!
Mocht jouw Hunt Your Dream premium niet goed werken, kan je ons altijd een bericht sturen via de contact pagina

 

7. Annuleer jouw gratis proefperiode: Om te voorkomen dat jouw gratis proefperiode wordt omgezet in een jaarabonnement aan het einde van de proeftijd, moet je jouw abonnement zo snel mogelijk cancellen via iTunes. Dit faq artikel vertelt je meer over hoe je jouw proefperiode moet cancellen via de iTunes settings op jouw apparaat.


8. Hunt Your Dream gebruiken na jouw gratis proefperiode: Als jij jouw gratis proefperiode cancelled voordat hij eindigt, zal de app na afloop van de 14 dagen proefperiode weer terug gaan naar de gratis versie. Je kan dan alleen gebruik maken van onze gratis content. Als je niet cancelled, zal het volledige bedrag van het Hunt Your Dream premium abonnement worden afgeschreven en blijf je toegang houden tot de volledige versie van Hunt Your Dream gedurende de looptijd van het jaarabonnement.

 

Je kan hier meer lezen over hoe abonnementen via iTunes werken.