About us

Hoe mooi is het om je droom te kunnen leven? Om echt die persoon te zijn die je altijd al had willen zijn? Om je hart te durven volgen? Om niet bang te zijn om het in diepe te springen wetende dat je geen controle hebt over de afloop? Om je niets aan te trekken van wat andere mensen over je zeggen? Om niet te denken in beperkingen, maar alleen in kansen? Om volledig op jezelf te durven vertrouwen?

 

Voor mij was dit lange tijd niet vanzelfsprekend. Zo was ik niet gewend om vanuit mijn hart te leven en naar mijn gevoel te luisteren. Eind 2016 kwam hier geleidelijk verandering in. Ik ontmoette diverse coaches die me een spiegel voorhielden en me stimuleerden om werk te maken van mezelf. Mijn transformatieproces was in gang gezet en ik beschouw dit als de meest leerzame periode van mijn leven.

 

Dankbaar voor de mooie feedback die ik ontving, wilde ik op mijn beurt maar een ding. Andere mensen inspireren om het maximale uit hun leven te halen. Niet in de vorm van 1-op-1 coaching, maar via een concept waar praktisch iedereen van kan profiteren. 47 kladversies in Excel waren nodig om uiteindelijk de App Hunt Your Dream te introduceren.

 

Met de livegang van deze app gaat mijn eigen droom in vervulling. We gunnen iedereen een leuker, gezonder en gelukkiger leven. Als wij hier een (bescheiden) bijdrage aan kunnen leveren, is onze missie geslaagd. Ik ben apetrots dat ik met zulke getalenteerde krachten mag samenwerken. Ieder teamlid is super gemotiveerd, deelt dezelfde passie en leeft dezelfde droom.

 

Veel plezier & go Hunt Your Dream!

 

Menco Erenst
Founder

Team

Menco Erenst

Founder

Daniël Ouwendijk

Lead developer

India Rosa Indriago

Ambassador

Djano Zoeteweij

Online marketer

media hunt your dream