Book

Fokking druk - Thijs Launspach

Druk is het nieuwe normaal. Een volle agenda en een vol hoofd, het gevoel achter de dingen aan te lopen en altijd tijd tekort komen: het zijn dé kenmerken van deze tijd. Maar de drukte speelt ons inmiddels parten. Het aantal burn-outs is de laatste tien jaar schrikbarend gestegen. Je kunt zelfs spreken van een echte burn-outepidemie: ongeveer één op de zeven werkenden heeft ernstige stressklachten of zit door de stress thuis. En ook als je geen burn-out krijgt, kan de stress zorgen voor een stuk minder levensplezier.

Hoe komt het nu dat we te veel en te hard werken? Waarom hebben we zoveel last van FOMO (Fear Of Missing Out)? En belangrijker: wat kun je zelf doen om te dealen met stress en een burn-out te voorkomen?

In Fokking druk legt psycholoog Thijs Launspach uit waarom we onszelf tegenwoordig vaak over de kop werken en wat je eraan kunt doen om dat te voorkomen. Op een praktische manier vertelt hij hoe je stress het hoofd kunt bieden en meer rust kunt creëren in je leven. Hij gebruikt hiervoor de nieuwste inzichten uit de wetenschap, methoden van experts en verhalen van ervaringsdeskundigen. Een nuchter en praktisch antwoord op de vraag: hoe blijf ik stress de baas in een overvolle tijd?

Other people also read

The Art Of Saying NO - Damon Zahariades
Amazon bestselling author, Damon Zahariades, provides a step-by-step, strategic guide for setting boundaries and developing the assertiveness you n
The Big Leap - Gay Hendricks
The Big Leap reveals a simple yet comprehensive model of life fulfillment, presented in a way that engages both mind and heart.
Rejection Proof - Jia Jiang
Jia Jiang came to the United States with the dream of being the next Bill Gates.

STAY IN TOUCH FOR EXCLUSIVE CONTENT

       

LET US INSPIRE YOU WITH SOME EXCLUSIVE TRAININGS FROM OUR DATABASE FROM 300+ MASTERS ON EARTH

DOWNLOAD THE APP NOW